• FTTH solution

    FTTH solution

  • Fiber Accessories

    Fiber Accessories

  • Serat Optik Serat

    Serat Optik Serat

  • Telkom Pasip

    Telkom Pasip

  • Serat Optik Kabel

    Serat Optik Kabel

  • Bahan inti Produk

    Bahan inti Produk

    • xPON ONU

    • GPON ONU

    • EPON ONU

    • GPON OLT

    • EPON OLT

    • Ekstensi FTTx

    • Penutupan & Kabinet

    • CATV & Broadcasting

    • Fiber Optic Connectors

    • Fiber Optic Patch Cords

    • Fiber Opitc Protector

    • Multimode Pump Pump

    • Widang adaptor Mode

    • Cladding Power Striper

    • Sinyal Daya Tinggi sareng Pump Pump

    • Serat Beam Combiner

    • QBH

    • Mux Demux & OADM

    • Serat Splitter

    • Kabel Optik ADSS

    • Kabel Optik bawah tanah

    • Tiup kabel Optical

    • Kabel Optik Aerial

    • Kabel Optik Armoredd

    • Kakuatan & Kabel Campuran Optik

    • Serat Aramid

    • PE Protective Fiber

    naha milih kami

    Urang gaduh seueur kaunggulan pikeun nyayogikeun kabutuhan anjeun
    • Pangalaman euyeub

      Kami ngagaduhan pangalaman profésional anu sugih sareng pangalaman desain
    • Téknologi canggih

      Kami ngagaduhan téknologi canggih pikeun masihan anjeun téknologi canggih
    • Téknologi canggih

      Pangakuan anu kuat ngajantenkeun urang kaluar tina industri
    • Dipercanten

      Produk urang tiasa dipercaya dina kualitas sareng akal dina harga

    Ngaropéa Palayanan

    Seueur mitra gawé bareng sareng urang